Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Eminent Docking Station voor harde schijf

 

De Nederlandse leverancier Eminent introduceert een docking station voor harde schijven. De Docking Station biedt een snelle oplossing voor het kopiëren of bewerken van gegevens op een losse harde schijf en beschikt over een om eenvoudig een volledige backup van de harde schijf te maken.

Eminent komt met de Docking Station, handige en gebruiksvriendelijke accessoire voor computergebruikers die snel toegang willen hebben tot een of meerdere losse harde schijven. Behalve voor thuisgebruik is de Docking Station ook geschikt voor computer service centers. Extra opslagruimte creëren of gegevens benaderen op een harde schijf gebeurt in een oogwenk.

De Docking Station is eenvoudig aan te sluiten op een usb-poort van de computer. Beschikt de computer over een eSATA poort, dan is het raadzaam om de Docking Station hierop aan te sluiten voor nog snellere bestandsoverdracht.

Eminent heeft de Docking Station voorzien van een'backupknop'. Druk op de knop om een backup te maken van alle gegevens op de harde schijf. De meegeleverde software maakt het mogelijk om de backup op te halen en de bestanden terug te zetten op de harde schijf. De Eminent EM7010 Docking Station ondersteunt 2.5 inch en 3.5 inch SATA harde schijven en wordt geleverd inclusief voedingsadapter, usb-kabel en eSATA-kabel.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2859942). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×