Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NEC Display Solutions monitor van 24 inch

 

NEC Display Solutions breidt het productaanbod van de NEC MultiSync 90-serie uit met een 24-inch model, de NEC MultiSync LCD2490WUXi. Zoals alle modellen in deze serie beschikt ook de LCD2490WUXi over een groot aantal unieke features.

De NEC MultiSync LCD2490WUXi is het topproduct in de NEC MultiSync 90-serie. Met de nieuwe monitor biedt NEC Display Solutions nu een model in het sterk groeiende segment van de 24-inch Widescreen-monitoren. De NEC MultiSync LCD2490WUXi is volgens de leverancier vooral geschikt voor toepassingen op het gebied van desktop publishing, beeld- en videobewerking en cad/cam. De monitor is echter ook geschikt voor gebruik in de financiële sector - bijvoorbeeld voor oplossingen met meerdere monitoren - of in grote ondernemingen.

Door het S-IPS TFT-panel met hoge zwartwaarde en goede kleurweergave is de monitor vooral geschikt voor kleurkritische applicaties, bijvoorbeeld voor creatieve toepassingen. De kijkhoeken van 178 graden horizontaal en verticaal maken een optimale kleurweergave zonder Color Shift mogelijk. De kleurindruk is vanuit ieder perspectief gelijk. De functie Digital Uniformity Control (ColorComp) zorgt bovendien voor gelijkmatige kleur- en helderheidsverdeling over het beeldoppervlak. Tijdens de productie wordt hiertoe ieder panel individueel en nauwkeurig gemeten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2859034). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×