Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NetApp stopt met StoreVault

Storage leverancier NetApp stopt met de levering van StorageVault. Dit mkb-product staat ook bekend als NetApp S-serie. Support voor dit product blijft nog bestaan tot en met 2012.

NetApp zet definitief een punt achter de productie en verkoop van de StoreVault, ook bekend als de S-serie. NetApp had de StoreVault/S-serie geïntegreerd in zijn productlijn van storage- en datamanagement-oplossingen. De S-serie, die onder de naam van StoreVault in de laatste drie jaar tien verschillende industrie-awards won, voorzag het mkb van enterprise-level storage-functionaliteiten tegen een entry-level prijs, aldus NetApp.

In Nederland werd de NetApp S550-platform verkocht met diverse softwarelicenties. De voorgangers S300 en S500 werden met de introductie van de S550 al uit productie genomen. De S550 bevat een enkele controller in een 2U-chassis met maximaal 12 TB interne sata-opslag. De S-serie draait op de NetApp Data Ontap-software.

Er was echter ook kritiek op de S550. Belangrijkste klacht is de gebrekkige Windows Server 2008 support voor domeinen. Naar verwachting wordt de S550 vervangen door een laag geprijsde FAS2000 series.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.