Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Wacom PL-interactieve pen display

 

Wacom introduceert de PL-900, een hoge resolutie 19 inch lcd, uitgevoerd met een digitale pen die gebruikers de mogelijkheid biedt te schrijven, aantekeningen te maken en direct met de pen op het scherm te navigeren. De PL-900 is bedoeld voor onderwijsinstellingen en bedrijven die audiovisuele hulpmiddelen gebruiken voor meetings, presentaties en videoconferenties.

Met een hoge kwaliteit 19 inch scherm, dat een SXGA resolutie van 1280 x 1024 pixels biedt, is de PL-900 van Wacom een uitbreiding op de bestaande PL-productlijn. De PL-900 biedt geavanceerde videomogelijkheden met de toevoeging van de DVI-I input en DVI-I output. Dit betekent dat analoge en digitale videobronnen kunnen worden gebruikt. Ook worden nu analoge en digitale output naar projectors en displays ondersteund, zodat een extra DVI-splitter niet meer nodig is. Deze plug-and-play eigenschap maakt de PL-900 nog gemakkelijker in gebruik.

Video scaler is een nieuwe eigenschap die wide-format input en native aspect ratio ondersteund. Standaard heeft de PL-900 heeft een 4:3 aspectratio, maar wanneer deze wordt verbonden aan een breedbeeld laptop of andere hardware, verandert deze ratio automatisch naar 16:10.

Het interactieve pen display kan in combinatie met een videoprojector op dezelfde wijze worden gebruikt als een traditionele overheadprojector, met de voordelen van digitaal werken. Tijdens een presentatie of lezing kan een gebruiker handgeschreven notities, aantekeningen en diagrammen toevoegen en deze kunnen worden opgeslagen en uitgedeeld worden na afloop. Dit leidt tot levendige interactie tussen de presentator en het publiek.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2847304). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×