Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Korte afstandsprojectie met Epson EB-410W

 

Epson introduceert een speciaal voor het onderwijs en het zakenleven ontworpen ultrakorte afstandsprojector, de EB-410W. Deze projector heeft een uitzonderlijk korte projectieafstand. Er is slechts 62 cm ruimte tussen projector en scherm nodig om een scherp 60 inch breedbeeld te projectoren.

Dankzij het vernieuwde 3LCD-paneel is de projectieafstand van de nieuwe Epson EB-410W projector 5 procent korter dan bij voorgaande modellen, er is slechts 62 cm nodig om een 60 inch breedbeeld zonder spiegeling of schaduweffecten te projecteren. Educatief materiaal zoals dvd's of muziek kunnen dankzij de ingebouwde 10 Watt speaker ook met geluid worden afgespeeld. Daarnaast is de projector voorzien van een reeks beveiligingsopties om diefstal te ontmoedigen.

De EMP-410W kan op een lokaal netwerk worden aangesloten, waardoor ict-personeel het apparaat eenvoudig kan beheren en bedienen, door gemakkelijk het IP-adres van de projector in een browser in te typen. Dankzij statusrapporten die over het netwerk worden verzonden kunnen onderhoudstaken aan de projector, zoals het schoonmaken van luchtfilters en het vervangen van lampen, zonder downtime worden uitgevoerd.

De EB-410W biedt een verbeterde colour light output (clo) van 2000 lumen. In de modus eco-helderheid heeft hij een clo van 1700 lumen, ideaal om samen met een interactief whiteboard te gebruiken. Speciaal voor gebruik met een whiteboard is er ook een nieuwe kleurenmodus ontworpen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2844743). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Epson
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×