Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hitachi storage voor IBM z10 mainframe

Hitachi Data Systems (HDS) maakt bekend dat de Hitachi Universal Storage Platformen V en VM zijn gecertificeerd voor de nieuwe generatie IBM System z10 Enterprise Class-servers. Dit stelt bedrijven in staat storage van zowel Hitachi als IBM in de mainframe-omgeving te mengen voor het uitvoeren van bedrijfskritische applicaties.

Veel van 's werelds grootste organisaties in de financiële dienstverlening, telecommunicatie en andere centrale industrieën vertrouwen op IBM mainframe-systemen voor het uitvoeren van bedrijfskritische applicaties. Met de certificering van de Hitachi Universal Storage Platformen V en VM voor de nieuwe generatie IBM System z10 Enterprise Class-servers versterkt Hitachi zijn positie in enterprise-class opslagsystemen.

Hitachi's aanpak stelt organisaties in staat functionaliteiten als gelaagde opslag, datareplicatie en migratie centraal te beheren. Zo hoeven IT-managers niet langer gebruik te maken van meerdere geïsoleerde storage-eilanden om diezelfde functies uit te oefenen.

In combinatie met de ondersteuning vanuit Hitachi bieden de veranderingen in de zHPF architectuur organisaties een end-to-end oplossing die is ontworpen om de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en bruikbaarheid in de mainframe-omgeving te verbeteren. Na een succesvolle voltooiing van de compatibiliteit- en interoperabiliteittesten heeft IBM een Letter of Qualification afgegeven en deze geplaatst op de website.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.