Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

MGE Galaxy 7000 voor groot stroomverbruik

 

Leverancier van kritische stroom- en koelvoorzieningen APS introduceert een nieuwe ups voor grootschalige stroomgebruikers, de MGE Galaxy 7000. Grote datacenters, industriële en productiebedrijven krijgen hiermee een krachtige, efficiënte stroombeveiliging, terwijl de afmetingen van de stroomvoorzieningseenheid klein zijn gehouden.

In de standaard uitvoering kan de MGE Galaxy 7000 van APC een belasting aan tot maximaal 500 kVA en tot twee uur lang back-up stroom bieden in geval van storingen. Door de compacte afmetingen en de mogelijkheid tot back-to-back of back-to-wall installatie, blijft er meer ruimte over voor andere technische apparatuur in datacenters of vergelijkbare omgevingen. Bovendien is de nieuwe ups eenvoudig uit te breiden om ook in toekomstige stroombehoeftes te voorzien.

De MGE Galaxy 7000 heeft een efficiëntiegraad van 94,5 procent in de dubbele conversiemodus en 97 procent in de bespaar- of economy-modus. Er wordt dus nauwelijks ongebruikte stroom opgewekt en kosten blijven laag. Het systeem is daarmee interessant om stroominfrastructuren zowel ‘groener' als goedkoper te maken.

Lifecycle Monitoring maximaliseert de batterijduur en verzekert de beschikbaarheid. Beheerders kunnen automatisch batterijtesten uitvoeren zonder dat de batterijen uitgeschakeld hoeven te worden. Zo wordt tevens bespaard op onderhoud. Dankzij APC's remote management tool is de ups vanaf elke plek in het netwerk te beheren. De MGE Galaxy 7000 biedt ook de mogelijkheid tot een koude start in geval van een stroomstoring en is parallel in te zetten om de noodstroomvoorziening uit te breiden of een extra beveiliging aan te brengen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2808249). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×