Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LaCie softwaretools en USB-driver

 

LaCie levert voortaan de meeste van harddisks met Genie Backup Assistant voor pc- en Intego Backup Assistant voor Mac-gebruikers. Met deze assistants zijn in twee eenvoudige stappen back-ups van data te maken. Daarnaast komt LaCie met USB Boost, een verbeterde driver voor LaCie Little Disk, Neil Poulton- en Rugged USB-drives.

De Genie Backup Assistant (pc) en Intego Backup Assistant (Mac) van LaCie maken een einde aan complexe back-uptaken. Gebruikers bepalen zelf het back-upmoment, waarna de softwaretool dit automatisch uitvoert: lokaal of over een netwerk. De tool ondersteunt verder het comprimeren van bestanden en back-upbeveiliging met een wachtwoord. Klanten krijgen bij de aanschaf van een opslagmedium van LaCie eveneens de Setup Assistant. Dit stelt ze in staat hun harde schijf eenvoudig te formatteren en in te richten voor gebruik op verschillende besturingssystemen.

LaCie introduceert ook USB Boost. Dit is een verbeterde driver voor LaCie Little Disk, Neil Poulton- en Rugged USB-drives. Deze nieuwe driver verbetert de lees- en schrijfprestaties van deze usb-drives met maar liefst 33 procent ten opzichte van de vorige LaCie-driver.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2805446). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×