Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NEC MultiSync E221W lcd-monitor

 

NEC Display Solutions brengt met de NEC MultiSync E221W zijn nieuwe NEC MultiSync Enterprise Standard-serie op de markt. Als opvolger van de vijfde serie NEC MultiSync komen de nieuwe monitoren tegemoet aan de vereisten van het thuiskantoor en mkb. Voor grotere bedrijven is de NEC MultiSync E221W geschikt als instapmodel voor het breedbeeldformaat.

De NEC MultiSync E221W is door NEC speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven, maar ook voor thuisgebruikers, die besluiten om voordelig over te stappen van klassieke monitorformaten naar breedbeeld. De puntafstand van 0,282 mm zorgt voor goede leesbaarheid en daardoor voor oogvriendelijk, comfortabel werken. De monitor is geschikt als opvolger van klassieke 19 inch-displays voor alle gangbare kantoortoepassingen, zoals tekstverwerking, presentaties, email en internettoepassingen.

Het beeldscherm heeft een hoogwaardig TN-Panel in breedbeeldformaat met kijkhoeken tot 176 graden horizontaal en verticaal (bij contrastverhouding 5:1), een responstijd van 5 ms evenals een contrastverhouding van 1.000:1, bij een helderheid van 250 cd/m3. Het lcd-display biedt daarnaast sRGB-ondersteuning voor briljante, levendige kleuren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2795844). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×