Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kingston DataTraveler 150 met 64 GB

 

Kingston Technology brengt de high-capacity DataTraveler 150 (DT150) usb-flashdrive op de markt. De nieuwe DataTraveler heeft een opslagcapaciteit van 64 GB, de grootste capaciteit in de reeks DataTravelers van dit moment. Gebruikers kunnen nu belangrijke delen van een hard drive backuppen, of complete collecties muziek-, video- en fotobestanden op te slaan en mee te nemen.

De nieuwe 64 GB DataTraveler 150 van Kingston Technology combineert een grote capaciteit met een kleine, portable behuizing. Digitale media zoals video's, foto's en muziek vragen om steeds meer geheugenruimte. De vraag naar usb-drives met grote capaciteit neemt dan ook sterk toenemen. Kingston probeert met de DT150 daar een eerste antwoord op te geven.

De DataTraveler 150 is compatibel met Windows Vista (Windows ReadyBoost wordt niet ondersteund), Windows XP en Windows 2000, met Mac OS X 10.3 (en nieuwere versies) en met Linux vanaf versie 2.6. De DataTraveler 150 heeft 5 jaar volledige garantie en krijgt 24uur, zeven dagen per week technische ondersteuning.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2790140). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×