Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Origin Storage M3800 stream box

 

Origin Storage, fabrikant en distributeur voor computer storage solutions, introduceert de Thecus M3800 aangekondigd, uitgerust met HDMI, component en AV out. Deze oplossing is volgens de producent de eerste componemnt die gebruik maakt van 4.5 terabytes (4500GB) en de combinatie van HDMI movie playback (1080p) en easy disk management.

Klein maar zeer effectief, zo beschrijft Origin Storage het nieuwe opslagsysteem Thecus M3800. Een afstandsbediening en lcd-display geven informatie over de status van het systeem, en maakt het beheer ook in een slecht verlichte omgeving mogelijk. De M3800 gebruikersvriendelijk, met een volledig tool-less design, wat betekent dat het installeren en verwijderen van schijven zeer eenvoudig is.

Kenmerkend voor de M3800 is het media playback vermogen, waaronder de compatibiliteit met de meest populaire media-indelingen. Voor video weergave, ondersteunt het apparaat WMV9, WMVHD, AVI, MPG, VOB,en MP4 tot een resolutie van 1080p. Ondersteunde audio-indelingen zijn MP3, WMA, AAC, PCM, en M4A.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2789162). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×