Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samsung 933HD en 2333HD designmonitoren

 

Samsung Electronics introduceert twee hoogglans zwarte designmonitoren. Of je nu games speelt, televisie kijkt of surft op het internet, deze entertainmentmonitoren leveren hoogstaand beeld met levensechte kleuren.

De nieuwe 933HD en 2333HD monitoren van Samsung Electronics hebben een hoogglans zwarte omlijsting en een transparante decoratierand. De monitoren zijn niet alleen een lust voor het oog, maar hebben ook goede specificaties, zoals een dynamisch contrast van 10.000:1 en een responstijd van 5milliseconde.

Dankzij de geïntegreerde DTV-tuner kan de gebruiker van de 933HD (HD ready) en de 2333HD (Full HD) TV kijken via Digitenne van KPN. Daarnaast bieden de twee HDMI-aansluitingen ongelimiteerd toegang tot elke vorm van HD-entertainment. Met de Samsung SyncMaster 933HD en de 2333HD zijn zwarte balken in het beeld verleden tijd. Deze breedbeeldmonitoren zijn uitgerust met een aspectratio van 16:9. Dit biedt het beste beeldformaat voor het spelen van games of het kijken naar televisie of films.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2787327). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×