Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HyperX modules met T1 koeltechnologie

 

Kingston Technology introduceert HyperX T1 Series DDR2- en DDR3-geheugenmodules met nieuw ontwikkelde heat spreaders. Die maken gebruik van de HyperX Thermal Xchange (HTX) technologie. Dat leidt tot optimale afvoer van de warmte die vrijkomt bij overclocking van de modules.

Met de nieuwe HyperX Thermal Xchange technologie onderstreept Kingston ook vooraan in de gelederen te lopen als het gaat om supersnelle geheugens voor gamers en andere pc-enthousiastelingen die het uiterste uit hun systeem willen halen. De HTX-technologie maakt hoogste kloksnelheden mogelijk

De HyperX T1 heat spreaders op de modules zijn gemaakt van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium en hebben verlengde vinnen. Samen met de HTX-technologie zorgen die voor optimale thermische condities als gebruikers hun systeem tot het uiterste opvoeren. De nieuwe T1 Series is een aanvulling op het Kingston- programma geheugenmodules met compacte behuizing. De nieuwe HyperX T1 Series omvat specifiek voor de Intel Core i7 triple-channel processors geoptimaliseerde DDR3-modules op 2000 MHz, 1866 MHz en 1800 MHz en front side bus DDR2-modules op 1066 MHz en 800 MHz.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2785886). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×