Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Halve terabyte opslag altijd bij de hand

 

Western Digital lanceert een mobiele harde schijf van 500 GB. Met een gewicht van slechts 200 gram en compacte afmetingen is de My Passport Elite overal mee naartoe te nemen. Hij past perfect in een jaszak of handtas. Bovendien kan de schijf tegen een stootje en is hij voorzien van automatische back-upsoftware.

De My Passport Elite harde schijf van Western Digital biedt verschillende extra features. Zo is er geen aparte adapter meer nodig. De schijf haalt namelijk zijn stroom uit de usb-poort. Gebruikers die werken op verschillende computers koppelen de My Passport aan een nieuwe computer, waarna beide harde schijven automatisch synchroniseren.

Opgeslagen data is eveneens altijd waterdicht beveiligd met de 128-bit encryptiesoftware. Gebruikers kunnen hun opgeslagen foto's en video's ook eenvoudig bekijken op een tv. WD heeft de schijfeenheid namelijk voorzien van plug-and-playopties voor verschillende gameconsoles. Ook qua looks biedt de schijf uitgebreide mogelijkheden: de My Passport Essential is verkrijgbaar in maar liefst elf modieuze kleuren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2784527). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×