Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kaseya ondersteunt Microsoft SBS en EBS

Leverancier van software voor it-dienstverleners en it-afdelingen Kaseya biedt nu ook ondersteuning voor Microsoft Windows Small Business Server 2008 en Essential Business Server 2008. Gebruikers van deze Microsoft-oplossingen zijn volgens Kaseya zo beter in staat om op proactieve wijze complete it-infrastructuren te bewaken, beheren, onderhouden en beveiligen.

Met de ondersteuning voor Windows Small Business Server 2008 en Essential Business Server 2008 kan het it-platform van Kaseya worden ingezet om geïntegreerde en geautomatiseerde it-diensten te leveren, zoals netwerkbewaking en -waarschuwingen, patchbeheer, back-up- en uitwijkmogelijkheden, eindpuntbeveiliging en antivirusbeveiliging. Kaseya biedt zijn klanten een it-infrastructuur met verbeterde updates en een hogere beschikbaarheid die het mogelijk maakt om de productiviteit van het personeel te verbeteren, de klantentevredenheid te verhogen en it-diensten tegen een vast bedrag aan te bieden.

Voordelen voor de partners van Kaseya zijn onder meer de mogelijkheid om een managed services-model te hanteren en op efficiënte wijze it-diensten te leveren, gebruikseenvoud, hogere marges en een steeds terugkerende omzetstroom.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.