Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Honeywell scanner voor industriële omgevingen

 

De familie van Honeywell 3800 lineaire barcodescanners is verrijkt met een nieuwe telg, de 3820i Industrial Cordless Linear Imager. De nieuwe scanner is ontworpen voor gebruik in fabrieks-, retail backoffice-, warenhuis-, distributie-, en andere extreme industriële omgevingen. Hij kan zowel binnen als buiten gebruikt worden in diverse temperaturen en condities waar minder robuuste barcodescanners niet goed functioneren.

De 3820i Industrial Cordless Linear Imager van Honeywell is ontworpen voor performance en uithoudingsvermogen in industriële omgevingen. Om standaard industriële condities na te bootsen, is hij getest op het weerstaan van vijftig vallen van twee meter op beton. De 3820i is onafhankelijk IP54 gecertificeerd en water- en stofdicht. Dit maakt het een ideale oplossing voor iedere omgeving waarin vuil en vocht anders scanners onbruikbaar zouden maken.

Het apparaat weerstaat temperaturen van onder het vriespunt tot extreme warmte. Hij biedt dan nog steeds genoeg kracht om barcodes te lezen die vuil of beschadigd zijn door de intense omgeving. Een aanpasbare ‘goed-gelezen' beep en twee goed zichtbare led's laten medewerkers zelfs in lawaaiige omstandigheden weten wanneer een scan succesvol is.

De batterij werkt 50.000 scans lang of meer dan 16 uur. Draadloze communicatie loopt via Bluetooth v2.0. waardoor een maximale afstand van 10 meter tussen de scanner en de basis mogelijk is. Maximaal zeven verschillende 3820i-units kunnen worden verbonden met een enkele basis. De scanner kan vijfhonderd barcodes in het interne geheugen zetten voor momenten waarop de unit niet gekoppeld is met de basis. De 3820i is optioneel verkrijgbaar met FIPS 140-2-encryptie en voldoet hiermee aan Amerikaanse richtlijnen voor veilige draadloze gegevenstransmissie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2772847). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×