Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Belkin draadloze N+ router en usb-adapter

 

Netwerkspecialist voor consument en het midden- en kleinbedrijf Belkin introduceert de N+ router met usp-poort voor aansluiting van een opslageenheid. Op de router kunnen meerdere computers worden aangesloten, zodat die via het beveiligde draadloze netwerk makkelijk toegang hebben tot de documenten, video's en foto's op het opslagapparaat.

De nieuwe draadloze N+ router van Belkin heeft standaard vier Gigabit-poorten, waardoor apparaten die bandbreedte en snelheid nodig hebben voor mediatoepassingen, zoals streaming muziek en video, via kabel dit kunnen krijgen. Wanneer de router niet in gebruik is, wordt het draadloze deel automatisch uitgeschakeld, zodat het stroomverbruik wordt verlaagd en energie wordt bespaard.

Deze nieuwe draadloze routers is net als het overige draadloze routerassortiment van Belkin (de G, N en N+) in een nieuw verticaal design gestoken. De nieuwe verticale behuizing neemt minder ruimte in beslag en biedt extra gebruiksgemak, bijvoorbeeld in de vorm van duidelijke labels bij de poorten aan de achterzijde en gemakkelijk te begrijpen pictogrammen op het frontpaneel, die bovendien veranderen van kleur zodra zich in het netwerk een probleem voordoet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2771721). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×