Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Drie nieuwe Lexmark All-In-Ones

Lexmark International introduceert drie nieuwe inkjet All-In-Ones (AIO's) als onderdeel van de Home & Student Serie. De nieuwe printers bieden slimme en praktische functies, waardoor studenten en thuisgebruikers sneller en goedkoper afdrukken kunnen maken.

Met draadloze inkjet All-in Ones, waaronder de nieuwe Lexmark X4950 en X6650, hebben studenten of een huishouden voldoende aan één printer, aangezien vanuit elke computer in het (studenten)huis een printopdracht verzonden kan worden naar de draadloze afdrukeenheid. Voor situaties waarin men een printer wel gezamenlijk wil gebruiken, maar geen draadloos netwerk is, heeft Lexmark de X5650 ontworpen. Deze printer heeft een usb-ingang aan de voorzijde, waardoor laptops er snel en eenvoudig op aangesloten kunnen worden.

De Home & Student-productlijn van Lexmark maakt het voor iedereen mogelijk zijn productiviteit en creativiteit te verhogen. De nieuwe AIO's van Lexmark zijn eenvoudig te gebruiken, bevatten slimme mogelijkheden, zijn snel en eenvoudig te installeren en hebben oled-displays. Verder zijn de printers voorzien van de high-yield cartridge-optie, die zowel vriendelijk is voor het milieu als voor de portemonnee. De X4950 draadloze AIO kan als extra dubbelzijdig te printen.

Met de introductie van de X4950, X5650 en de X6650 bestaat de serie, die speciaal gericht is op thuisgebruikers en studenten, nu uit zes printers. De drie nieuwe AIO's worden toegevoegd aan het speciale gamma van betaalbare printers voor thuis en thuiskantoren. Vanaf nu zit op de gehele productlijn, waar ook de Z2420, X3650 en de X4650 onder vallen, een garantie van drie jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.