Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ScreenPlay Pro HD Multimedia Drive

 

Iomega breidt het ScreenPlay multimediadrive-portfolio uit met de ScreenPlay Pro HD 1.0 TB. De nieuwe drive vormt een handige schakel tussen het thuisnetwerk en de thuisbioscoop en geeft gebruikers een manier in handen om uit te pakken met foto's, te genieten van muziek en video's op de beste denkbare locatie.

De nieuwe functies van de ScreenPlay Pro HD Multimedia Drive van EMC-dochter Iomega omvatten 10/100 Fast Ethernet voor echte netwerkopslag en een snelle toegang tot bestanden op het thuisnetwerk, mogelijkheid tot draadloos gebruik (usb WiFi-dongle apart te koop), 1TB opslagcapaciteit, betere ondersteuning voor native HD-video 720p en 1080i, usb 2.0 poort voor aansluiting van een draagbare harddrive of een usb-flashdrive en ondersteuning van een nog bredere formaatselectie voor de weergave van foto's, muziek en video's.

De Iomega ScreenPlay Pro HD Multimedia Drive heeft een afstandsbediening en kan tot vier miljoen foto's, 18.500 uur muziek of 1500 uur video bevatten en kunnen worden afgespeeld zonder noodzakelijke computer. Een basisfunctie voor vele gebruikers is de ingebouwde elementaire voorziening om video's op te nemen van een settopbox, zodat ze een videoclip in de standaardresolutie kunnen opslaan om later te bekijken.

In dezelfde productreeks brengt Iomega ook de ScreenPlay TV Link op de markt. Dit apparaat doet hetzelfde als de Pro HD Multimedia Drive, maar heeft geen eigen opslagfaciliteit. De TV Link is dus volledig afhankelijk van ‘ingeplugde' opslagmedia.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2771541). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×