Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IASO introduceert Backup Server 5.0 for Windows

 

IASO Backup Technology heeft de bestaande IP Backup server software geschikt gemaakt voor toepassing op Microsoft Windows servers. Zowel voor de eindklant als de Backup Service Provider (BSP) is het volgens de leverancier nu nog eenvoudiger om in te stappen in de wereld van online backup.

IASO IP Backup is een client-server oplossing, waarbij de client software draait op het bronsysteem waarvan de backup gemaakt moet worden en de backup server kant in een remote locatie - zoals een beveiligd datacenter - kan worden geplaatst. De IASO Backup Server software draaide tot voor kort alleen op de IASO Backup Appliances, gebaseerd op FreeBSD UNIX, en op SUN Solaris.

De nieuwe IASO Backup Server 5.0 for Windows geeft meer mogelijkheden aan de hardware kant, want vanaf nu kan op alle servers en storage systemen die worden ondersteund door Windows de IASO software draaien. Dit betekent meer vrijheid voor Backup Service Providers en eindklanten, maar in veel gevallen ook een lagere instapinvestering, omdat reeds aanwezige hardware en storage voor de backup oplossing kan worden ingezet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2770584). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.