Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NEC Computers introduceert mobiele thinclient

NEC Computers komt met de mobiele thinclient NEC Quovio TCM380. De NEC Quovio TCM380 completeert de range desktop-thinclients (Quovio D180 en D380) en mobiele thinclients (TCM270). De nieuwe thinclient-notebook garandeert volgens NEC Computers de veiligheid van gegevens en biedt de mobiele gebruiker alle voordelen van een thinclient.

De Quovio TCM380 haalt zijn kracht uit een VIA C7-M ULV, 1.2 GHz processor en heeft standaard 512 MB DRII Ram aan boord. Het apparaat wordt geleverd met embedded Windows XP en VPN-client, en functioneert in een gecentraliseerde (Citrix ICA, Microsoft RDP) of virtuele omgeving (VDI). De mobiele thinclient kan eenvoudig op afstand beheerd worden met de NEC Client Manager beheertool.

De TCM380 is compatibel met 802.11b/g/n draadloze netwerken (3G/GPRS optioneel), heeft een batterij-autonomie van meer dan acht uur, een 15,4-inch breedbeeld scherm, een geïntegreerd numeriek toetsenbord en chipcardreader. Hierdoor kan de gebruiker overal en op gelijk welk moment zijn mobiele thinclient gebruiken.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.