Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SanDisk introduceert ExtremeFFS

 

Opslagspecialist SanDisk Corporation introduceert een geavanceerd flash-bestandssysteem voor Solid State Drives (SSD's) geïntroduceerd. Dit nieuwe flash-managementsysteem is gepatenteerd onder de naam ExtremeFFS. De random schrijfsnelheid van ExtremeFFS is tot wel honderd maal zo snel als bestaande systemen.

SanDisk heeft het ExtremeFFS flash-bestandssysteem specifiek ontwikkeld om de random schrijfsnelheid te optimaliseren. Deze werkt met een page-based algoritme, waardoor de fysieke en logische locatie niet onlosmakelijk aan elkaar gekoppeld zijn. Wanneer er een sector aan gegevens geschreven wordt, zorgt de SSD ervoor dat het daar wordt opgeslagen waar dit het meest handig en efficiënt is. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering van de random schrijfsnelheid - tot een factor 100 en de algehele duurzaamheid.

ExtremeFFS beschikt over een volledige non-blocking architectuur waarin al de NAND-kanalen onafhankelijk van elkaar taken kunnen uitvoeren. Zo kan het ene kanaal lezen, terwijl de andere schrijfbewerkingen uitvoeren of rommel opruimen. Een ander belangrijk kenmerk van ExtremeFFS is toepassingsafhankelijke contentlocalisatie, waardoor het geavanceerde flash-managementsysteem gebruikerspatronen kan ‘leren herkennen'. Hierdoor wordt het prestatievermogen en de duurzaamheid van het product over een langere periode geoptimaliseerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2765483). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×