Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WD My Passport Studio drive met FireWire 800

 

Western Digital (WD) breidt de My Passport Studio portable harde schijf uit met een high-speed FireWire 800-interface. Daardoor beschikken Mac-gebruikers en professionals in de creatieve sector over de snelheid die ze nodig hebben. De nieuwe interface maakt van de hard drive een aanvulling op de Apple MacBook Pro. Met FireWire 800/400- en USB-interfaces bieden de My Passport Studio portable schijven tot maar liefst 500 GB opslagcapaciteit.

Voor Mac-gebruikers heeft Western Digital een speciale versie van de My Passport Studio portable harde schijf op de markt gebracht. Deze vernieuwde schijfeenheid beschikt over een FireWire 800-interface plus FireWire 400- en USB 2.0-interfaces voor maximale flexibiliteit en hoge-snelheidsturbodrivers voor optimale prestaties.

Een ingebouwde en verlichte capaciteitsaanduiding geeft aan hoeveel ruimte nog beschikbaar is op de harde schijf. Dankzij de FireWire- en usb-verbinding is de drive makkelijk mee te nemen. De My Passport Studio is ook inzetbaar voor het back-uppen van Mac-laptops met behulp van de Time Machine-toepassing van Apple. De maximale opslagcapaciteit ligt nu op 500 GB. De eenheid is standaard geformateerd voor Mac-gebruik, maar ook eenvoudig te formateren voor andere platformen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2765397). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×