Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WiFi G opwaarderen naar WiFi N

 

Hercules introduceert een oplossing die de voordelen van de WiFi N-standaard beschikbaar maakt zonder de bestaande WiFi G-situatiedat opnieuw te configureren, het Hercules WiFi N-access point (HWNAP-300). Het Hercules WiFi N-access point werkt met verschillende WiFi-standaarden (802.11n, 802.11g, 802.11b), is gecertificeerd door de WiFi Alliance en is compatibel met alle (A)DSL-boxen op de markt.

Veel gebruikers hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in WiFi 802.11g-apparatuur, die eigenlijk al behoorlijk is verouderd. Ze zouden graag profiteren van de enorme bandbreedte van de nieuwe, supersnelle WiFi N-apparaten, maar willen niet al hun huidige apparatuur vervangen. Het Hercules WiFi N-access point is daarvoor een bruikbare oplossing: Eenmaal geïnstalleerd werkt het Hercules WiFi N-access point als een turbo voor de bestaande WiFi G router/modem, die daardoor ineens de volle bandbreedte van 802.11n-technologie (tot wel 300 Mbps) beschikbaar heeft. Door de dubbele antenne is volgens de leverancier ook de dekking van het netwerk een stuk beter. Daarnaast is het netwerk optimaal beveiligd met WPA2/WPA.

Installatie wordt stapsgewijs uitgevoerd in een gebruiksvriendelijke wizard met Flash-animaties. Alleen de WiFi-netwerkparameters (de netwerknaam en beveiligingssleutel) zijn nodig. Eén druk op de WPS-knop, en alle WPS-compatibele WiFi-apparaten maken direct verbinding. Het Hercules WiFi N-access point werkt met de WiFi-standaarden 802.11n, 802.11g en 802.11b. Het is goedgekeurd door de WiFi Alliance en compatibel met alle bekende (A)DSL-boxen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2764215). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×