Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Banctec compacte hoogvolume scanner

BancTec introduceert een variant in haar hoogvolume scannerlijn, de IntelliScan SDS. Deze variant is compact en geschikt voor allerlei soorten documenten. Het open geleidesysteem zorgt bovendien voor korte hersteltijden in geval van storingen.

Net als de grotere IntelliScan XDS levert ook de IntelliScan SDS van BancTec hoogwaardige prestaties voor geavanceerd scannen. De SDS verwerkt tot tweehonderd pagina's per minuut en ondersteunt resoluties tot 300 dpi. Daardoor is deze compacte variant geschikt voor middelgrote volumes en/of decentrale scanomgevingen.

Met zijn open geleidesysteem, een papierlade voor 500 pagina's en korte hersteltijden helpt de IntelliScan SDS organisaties bij het sneller en op een hogere resolutie verwerken van documenten. Belangrijke andere kenmerken van de IntelliScan SDS zijn: herkennen en verhelpen van verkeerde documentinvoer; korte hersteltijden in geval van storingen; gelijktijdig scannen in kleur, duo-tone en grijsschaal; en technologie voor real-time karakterherkenning (OCR).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.