Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CentricStor VT Disk Library Editions

 

Fujitsu Siemens Computers komt met twee nieuwe edities van CentricStor Virtual Tape Disk Library (VT DL). De oplossingen voor virtual tape zijn gebaseerd op het unieke dual-target concept van CentricStor VT Version 4.0, maar nu gebruikt als pure schijfbibliotheken voor disk-to-disk back-up. Dit betekent dat gebruikers die liever geen fysieke tape-opslag voor hun gegevensbescherming gebruiken, voortaan toch de voordelen van de geavanceerde CentricStor VT-technologie kunnen benutten.

De nieuwe CentricStor VT DL Editions CentricStor VTA 500 DL en CentricStor VTA 1500 DL van Fujitsu Siemens bieden ondernemingen belangrijke voordelen, zoals een snelle, praktische back-up en korte hersteltijden. Ze zijn geschikt voor alle open systemen, gecertificeerd voor alle toonaangevende back-uptoepassingen en kunnen vlot en naadloos opgenomen worden in bestaande it-structuren. De CentricStor VTA 500 DL Edition heeft een opslagcapaciteit tot 72 TB en de CentricStor VTA 1500 DL Edition gaat tot 576 TB.

Redundante componenten zorgen voor een hoge beschikbaarheid van het systeem. Als facultatieve upgrade kunnen gebruikers het back-upproces bovendien aanvullen met energiezuinige en voordelige tape-opslag. Dit betekent dat de gebruikers de CentricStor VT DL Editions kunnen uitbreiden tot een optimale disk-to-disk-to-tape-omgeving, compleet met fysieke tape-opslag voor hun gegevensbescherming. De oplossing voor true tape-virtualisering combineert de voordelen van schijf en tape in een enkele oplossing, met de mogelijkheid om de fysieke tape autonoom te beheren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2764191). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×