Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hitman Pro 3 biedt gedragsscan

SurfRight introduceert Hitman Pro 3, een virusscanner met gedragsscan. Het volledig nieuwe programma voor Windows rekent binnen enkele minuten af met de nieuwste virussen, spyware, Trojaanse paarden en rootkits. Daarnaast werkt het ook met cloud computing, een methode waarbij zwaar rekenwerk door verschillende systemen op internet wordt uitgevoerd.

Virusanalisten moeten dagelijks duizenden nieuwe bedreigingen ontdekken, analyseren en definiëren. Daarbij worden internetcriminelen steeds slimmer waardoor het soms dagen duurt voordat beschermingssoftware een oplossing biedt. Hitman Pro 3 loopt volgens leverancier SurfRight niet achter de feiten aan en werkt met een nieuwe techniek om direct veilige en schadelijke software te onderscheiden.

Op moderne computers staan ruim 400.000 bestanden. Zonder actieve programma's te installeren weet Hitman Pro 3 in slechts minuten welke bestanden mogelijke bedreigingen zijn. Dit gebeurt dankzij een innovatieve gedragsscan. Hiermee hoeft slechts een handvol bestanden echt gescand te worden. Daarbij weet Hitman Pro 3 welke bestanden veilig zijn waardoor zogenaamde ‘false positives' praktisch zijn uitgesloten.

Voor het benoemen van de bedreigingen heeft SurfRight een zogenaamde scanwolk op internet ontwikkeld. In deze scanwolk is ook technologie van gerenommeerde beveiligingspartners opgenomen. Producten als Avira AntiVir, NOD32 Antivirus, Prevx en a-squared Anti-Malware zorgen gezamenlijk voor de virusidentificatie in Hitman Pro 3, zonder deze producten bij gebruikers te installeren. Hitman Pro 3 is een aanvulling voor de traditionele virusbescherming en is geschikt voor Windows XP, 2000, 2003 en Vista (x86 en x64).

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.