Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kingston 2 GHz triple-channel HyperX DDR3 geheugens

 

Kingston Technology komt met 2 GHz geheugens in een triple-channel configuratie. Deze HyperX DDR3 geheugenmodules zijn speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Intel-gebaseerde X58 moederborden. De geheugens worden geleverd in kits van drie 1 GB modules die geschikt zijn voor Intel XMP (Extreme Memory Profile) en die voldoen aan de specificaties van het Core i7 1,65 volt platform.

Kingston leveren naar eigen zeggen hiermee als eerste 2000 MHz geheugenkits op het lage Intel-voltage. Dat is van belang voor iedereen die de hoogste snelheden wil realiseren, zoals gamers. De triple-channel kits zijn geschikt voor overclocking, handmatig of met behulp van beschikbare XMP-profielen. De nieuwe modules zijn getest tot 2 GHz op ASUS P6T Deluxe moederborden en op Intel DX58SO moederborden tot 1,6 GHz."

Naast de nieuwe 2 GHz geheugens omvat de serie triple-channel geheugenkits ook kits met snelheden van 1866 en 1800 MHz en low-latency geheugenkits op 1600 en 1375 MHz. Er zijn ook Kingston ValueRAM DDR3 geheugenkits verkrijgbaar met drie modules van 1 GB of 2 GB op 1333 MHz of 1066 MHz.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2760394). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×