Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kodak-scanners met Vizit Scan-to-SharePoint

 

Beeldverwerkingsspecialist Kodak levert vanaf nu zonder extra kosten Vizit Scan-to-SharePoint Software van Atalasoft bij aanschaf van verschillende modellen desktopscanners. Met een druk op de knop kan iedereen nu snel en eenvoudig documenten scannen en naar Microsoft SharePoint verzenden.

Met de Vizit Scan-to-SharePoint Software op de Kodak-scanners is documentinformatie makkelijk toegankelijk voor SharePoint-gebruikers. Kodak combineert deze software met de gebruiksvriendelijke Smart-Touch-functionaliteit. De Scanmate i1120-scanner, i1220-scanner, i1320-scanner en i1420-scanner behoren tot de eerste scanners die volledige ondersteuning hebben van Vizit Scan-to-SharePoint Software.

Met de Vizit Scan-to-SharePoint Software maken gebruikers snelkoppelingen naar veelgebruikte documentdatabases om zo de informatiestroom verder te optimaliseren. Dit bespaart per document enkele minuten. Fouten in het bepalen van de bestandsbestemming behoren hiermee bovendien tot het verleden. De software is geschikt voor Microsoft Windows XP- en Vista-besturingssystemen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2757672). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×