Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP introduceert HP HDX-subbrand

 

HP komt een nieuwe pc's voor de consumentenmarkt, de HP HDX-lijn. Computers die onder dit subbrand op de markt komen, zijn ontwikkeld met het oog op gaming en high-end entertainment. De HDX-lijn wordt gevormd rond de bestaande HDX9480 ‘Dragon' notebook en bestaat naast de Dragon voorlopig uit een 16-inch en 18-inch notebook.

De nieuwe HP HDX serie is speciaal ontwikkeld voor mensen die het beste willen op het gebied van high-end entertainment, prestaties en opvallend design. Door het succes van de HDX9480 ‘Dragon' notebook voelt HP zich gesterkt om een specifieke systeemlijn op de markt te brengen.. Het HDX-portfolio bestaat naast de Dragon uit een 16-inch en 18-inch notebook. HP HDX is het derde subbrand, naast HP Pavillion en Compaq Presario, dat HP in de consumentenmarkt voert.

De HP HDX PC's zijn voorzien van de nieuwste technologieën, zoals full HD breedbeeld TFT (1920 x 1080p), Vista 64-bit, HP MediaSmart software. Ook zijn ze uitgerust met uitgebreide entertainment voorzieningen, waaronder Blu-Ray Disc, geïntegreerde TV tuner op het 18,4-inch model, Altec Lansing speakers met geïntegreerde sub-woofer en Dolby Home Theater.

Daarnaast maken de geavanceerde NVIDIA GeForce 9650M GT chipset en de HP MediaSmart software het eenvoudig om video's te maken en af te spelen op het levensechte Full HD (1080p) 16:9 beeldscherm.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2756730). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×