Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Targus milieuvriendelijke notebooktas

 

Pc-tassen- en accessoiresfabrikant Targus brengt, naar eigen zeggen, als eerste een serie milieuvriendelijke pc-tassen op de markt. De EcoSmart-tassen zijn gemaakt gerecycled materiaal.

Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar duurzame producten heeft Targus een serie notebooktassen ontwikkeld, die uitsluitend gemaakt zijn van gerecycled materiaal. De EcoSmart-tassen zijn vrij van PVC en nikkel en zijn op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Ze zijn gemaakt van CyclePET, dat wordt geproduceerd uit hergebruikt plastic van bijvoorbeeld plastic flessen en ander verpakkingsmateriaal. Het CyclePET Nylon wordt geproduceerd met een zo laag mogelijk energieverbruik en een minimum aan lucht- en waterverontreiniging. Het nylon is daarnaast slijtvast, spatwaterdicht en heeft een zacht, mat oppervlak dat prettig aanvoelt.

De EcoSmart-serie bestaat uit vijf modellen, vier schoudertassen en een rugzak. Alle modellen zijn eenvoudig van ontwerp en bieden plaats aan laptops van 12-inch tot 15,4-inch.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2755283). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×