Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dätwyler Cables Unilan datacontactdozen

Dätwyler Cables breidt de portfolio van Unilan datacontactdozen uit met drie nieuwe datacontactdozen voor wand en kabelgoot oplossingen. Voor de Unilan Keystone modules zijn er nu compacte, montagevriendelijke wandcontactdozen verkrijgbaar in twee varianten voor de opname van twee of vier Keystones en met stofklep.

Dätwylers Unilan onderbouwdozen zijn - vooral voor nauwe inbouwomstandigheden - behalve met de standaard schuine opening, nu ook verkrijgbaar met een rechte opening. De nieuwe inbouwcontactdozen voor wand en kabelgoot zijn met stofkappen en met een label voor de opschriften uitgerust.

De nieuwe inbouwcontactdozen met een rechte opening maakt een gemakkelijke montage mogelijk in vloerdozen of kleine inbouwdozen. De contactdoos is bij vervanging van de centrale plaat designgeschikt voor een in de handel gebruikelijke TAE-afdekplaten. Een eventueel ongebruikte opening is afgesloten met een afdekplaat van metaal die indien nodig gewoon uitgebroken kan worden.

De faceplates, die in verticale en horizontale kabelgoten gezet worden, zijn geschikt voor opname van twee (designgeschikte) of drie RJ45 aansluitmodules naast elkaar. Dankzij de schuine opening is de inbouwdiepte van de module, die gemakkelijk met snap-in clips kan worden bevestigd, klein (afhankelijk van de gebruikte kabel en buigstraal ongeveer 45 tot 50 millimeter). De faceplates zijn leverbaar met of zonder module en afdeklijst. De stofklepjes (twee of drie) zijn bij de levering inbegrepen.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.