Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Iron Mountain Storage-as-a-Service

 

Iron Mountain Digital, specialist in beveiliging en opslag van digitale data, introduceert Storage-as-a-Service (SaaS) voor middelgrote ondernemingen. Gebruikers kunnen met deze dienst tegen vaste maandelijkse kosten hun bedrijfskritische data archiveren, back-uppen en terughalen. Hierbij wordt rekening gehouden met wet- en regelgeving.

Met Storage-as-a-Service biedt Iron Mountain middelgrote ondernemingen directe toegang tot hun documenten en snel en veilig dataherstel na een calamiteit. Voor deze dienstverlening zijn geen licenties nodig. Daarnaast hoeven bedrijven niet te investeren in it-kennis. Storage-dienstverleners kunnen met deze oplossing hun portfolio uitbreiden.

Het SaaS-portfolio van Iron Mountain Digital biedt automatische back-ups voor pc's en servers, en versleuteling en gecontroleerde verwijdering van informatie op laptops en desktops. Daarnaast biedt de dienst ongestoorde e-mailcommunicatie op basis van een stand-by-e-mailsysteem.

Iron Mountain Digital levert zijn oplossingen via storage- dienstverleners zowel op licentiebasis als op SaaS-basis. Aangezien beide opties zijn gebaseerd op dezelfde technologie, kunnen klanten deze flexibel combineren. Bovendien zijn de technologieën te herconfigureren op basis van specifieke technische wensen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2753578). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.