Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

F5 breidt hard- en softwareportfolio uit

 

F5 Networks breidt zijn dataportfolio verder uit met de ARX4000 en de Data Manager-oplossing. De ARX4000 is de nieuwste toevoeging op de bestandsvirtualisatieplatforms. De nieuwe oplossing is de eerste die 10 Gigabit Ethernet-ondersteuning biedt. De F5 Data Manager zorgt voor een fijnmazig inzicht in opslagomgevingen van klanten.

F5 heeft het hardwareportfolio uitgebreid met de ARX4000. Deze machine is een toevoeging op de bestaande intelligente bestandsvirtualisatiesystemen die het beheer van grote, ongestructureerde opslagomgevingen vereenvoudigen. Ze voorzien in het geautomatiseerd in lagen indelen van informatie en in informatie-life cycle-management. Daardoor kunnen bedrijven de complexiteit van hun back-ups verminderen en zowel hun operationele als hun investeringskosten verlagen.

Het portfolio omvat naast de ARX4000 het instapmodel ARX500, het middenmodel ARX1000 en het topmodel ARX6000. De ARX4000 voorziet in wereldwijde namespace- en datamanagementpolicy's op basis van een gemeenschappelijk besturingssysteem dat op alle ARX-modellen draait.

Data Manager is een softwareoplossing die direct is te koppelen met alle opslagapparaten, waaronder ARX-virtualisatieplatforms. Data Manager verzamelt waardevolle opslaggegevens en biedt grafische rapportages en trendinformatie. Daardoor is er voor gebruikers een helder inzicht in hun steeds veranderende opslagomgevingen. Zo kunnen zij beter inspelen op zakelijke eisen en toekomstige groei beter voorzien.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2749838). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×