Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LaCie introduceert LaCinema Rugged

LaCie komt met de LaCinema Rugged, de nieuwste versie van de multimedia-harde schijf met een USB 2.0-aansluiting. Deze schijfeenheid biedt gebruikers een ware thuisbioscoopervaring. Dankzij de ingebouwde plug-in kunnen ze films, foto's en muziek direct afspelen op een televisietoestel.

De nieuwe schijfeenheid LaCinema Rugged is er weer een uit de koker van ontwerper Neil Poulton. Aan de binnenkant is de multimediaoplossing voorzien van extra schokabsorberend materiaal ter bescherming tegen valpartijen. Net als de voorgaande LaCinema-versies biedt ook deze Rugged-uitvoering het gemak van een gecentraliseerde mediabibliotheek met grafische menu's en eenvoudige bediening op afstand.

De usb-aansluiting van de LaCinema Rugged zorgt voor uitwisselbaarheid met pc en Mac, en voor het eenvoudig laden van multimediabestanden. Als de content op de draagbare harde schijf staat, is deze direct te bekijken op elk beeldscherm via een HDMI- of standaardaansluiting. Met de HDMI-aansluiting kunnen gebruikers het beeld opschalen tot 1080i, zodat ze genieten van foto's en video's in kraakheldere HD-resolutie.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.