Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Transcend StoreJet 25 mobile en classic

Om te voldoen aan de toenemende vraag van consumenten naar hoge capaciteits draagbare harde schijven brengt Transcend zijn 2,5-inch StoreJet 25 mobile en StoreJet 25 classic draagbare harde schijven uit in 500GB. De combinatie van eopslagcapaciteit, design en mobiliteit maken dat deze externe harde schijven aantrekkelijk zijn om bestanden over te brengen en op te slaan en overal mee naar toe te nemen.

Transcend's 2,5-inch StoreJet 25 mobile en StoreJet 25 classic bieden compatibiliteit en zijn ontworpen naar de behoeftes van gebruikers. Transcend zegt daarmee in het prtfolio een passende harde schijf-33nh3id te bieden voor ieders persoonlijke voorkeuren.

De nieuwe draagbare harde schijven bieden een betere opslagproductiviteit door het meegeleverde StoreJet elite softwarepakket, dat functies als Website Autologin, Secret-Zip 256-bit AES encryptie, online update en intelligent back-up scheduling bevat. Om te zorgen voor maximale compatibiliteit met vrijwel alle desktop en notebook computers, is iedere draagbare harde schijf uitgerust met een high-speed USB 2.0 interface, die met het vertrouwde plug-and-play gemak maximale data overdrachtsnelheden van 480Mb p/sec haalt. Binnenkort zullen meer Transcend draagbare harde schijven op de markt komen met 500GB aan opslagruimte.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.