Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Laptops leven langer met ReplaceDirect.com

 

De levensduur van een laptop wordt vaak geschat op 2 à 3 jaar. Webwinkel ReplaceDirect.com verlengt de levensduur van laptops door opwaardering en reparatie als nieuwe dienstverlening aan te bieden .

Webshop ReplaceDirect.com is specialist energieproducten voor notebooks. Deze accu's en adapters voor laptops vormen nog steeds de kernactiviteiten, met een gestaag groeiend assortiment, zeker vanwege de sterke opkomst van de Ultra Mobile PC ofwel netbook. Dit programma is uitgebreid met onder andere geheugenchips, toetsenborden, beeldschermen, harddisks en diskdrives. Daarnaast biedt ReplaceDirect.com nu een reparatiedienst van notebooks aan.

Een notebook blijft een fragiel apparaat, dat ook nog wel eens beschadicht of kapot gaat. Bij een defect na de garantieperiode kiest de gebruiker meestal voor vervanging van het defecte apparaat. Met de dienst van ReplaceDirect.com is dit niet nodig. ReplaceDirect.com geeft op zijn site een overzicht van de beschikbare en leverbare laptoponderdelen, zodat reparatie van de machine kan worden overwogen. Ook voor notebookbezitters die hun apparaat willen upgraden biedt de internetwinkel van ReplaceDirect.com mogelijkheden.

Gebruikers kunnen hun laptop naar ReplaceDirect.com opsturen. Daar wordt de machine gerepareerd of voorzien van de gewenste extra's. Binnen 5 à 7 werkdagen wordt het apparaat weer retourgestuurd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2744069). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×