Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Netgear six-bay desktop NAS

 

Aanbieder van netwerkproducten Netgear kondigt de six-bay desktop network-attached storage solution (nas) voor het midden- en kleinbedrijf aan. De nieuwe ReadyNAS Pro komt in drie versies op de markt, te weten als NDP6350 met drie 500GB SATA-schijven, RNPD6310 met drie 1.000GB SATA-schijven en de RNDP6610 met zes 1.000GB SATA-schijven.

Het midden- en kleinbedrijf doet steeds vaker een beroep op mogelijkheden voor extra dataopslag. Netgear probeert een antwoord te bieden met de nieuwe six-bay desktop network-attached storage solution (nas) ReadyNAS Pro productreeks. Tot 6TB opslagruimte op de ReadyNAS ProReadyNAS Pro levert tot 6TB schijfruimte voor een netwerk waarop lan- of wan-gebruikers die gebruik maken van een Windows, Macintosh of Linux systeem hun digitale data kwijt kunnen.

ReadyNAS Pro ondersteunt RAID 0, 1, 5, 6 en X-RAID2, waardoor opgeslagen gegevens beveiligd zijn tegen schijffouten. De gigabit ethernet poorten zorgen voor een hoge beschikbaarheid van opgeslagen data. Er passen twee SATA II harde schijven in de als desktop behuisde ReadyNAS Pro, via zes afsluitbare en verwisselbare diskpoorten. Dankzij drie USB 2.0 poorten kunnen ook usb-discs, printers en batterij back-ups worden aangesloten.

De ReadyNAS Pro draait op een Intel dual-core processor met leessnelheid van 108 MBps en schrijfsnelheid van 102 MBps. Naast een web-based grafische gebruikersinterface (gui) en setup wizard, heeft det ReadyNAS Pro een lcd-scherm waarop gemakkelijk en snel een statusrapport is af te lezen. Bij een systeemfout, die is af te lezen in het lcd-scherm, ontvangt de netwerkbeheerder automatisch een e-mail.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2739938). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×