Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lexmark komt met nieuwe draadloze All-In-Ones

 

Lexmark International brengt twee nieuwe inkjet All-In-Ones in de Professional Serie op de markt. De X4975ve en X7675 maken het voor gebruikers eenvoudig en betaalbaar om draadloos te printen in de kantooromgeving. De nieuwe printers zijn speciaal ontworpen voor kleine bedrijven en thuiskantoren.

Met de introductie van de X4975ve en X7675 brengt Lexmark de Professional Serie in totaal op vier printers. Deze printers zijn special ontworpen voor het soho-segment (small office home office).

De Lexmark X4975ve heeft een drie-in-één functionaliteit (printen, kopiëren en scannen), heeft een draadloze en ethernetverbinding, kan dubbelzijdig printen, heeft een 2,4-inch kleuren lcd-scherm en bevat een 25-pagina automatische documentinvoer. Met de printer kunnen per minuut dertig pagina's in zwart en 27 pagina's in kleur worden geprint.

De Lexmark X7675 is voorzien van een vier-in-één functionaliteit (printen, scannen, kopiëren en faxen), heeft een draadloze en ethernetverbinding, kan dubbelzijdig printen, heeft een groot 2,4-inch kleuren lcd-scherm en bevat een 25-pagina automatische documentinvoer. Met de X7675 kunnen per minuut 32 pagina's in zwart en 27 pagina's in kleur worden geprint.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2734816). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×