Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

F-Secure biedt online backup via ISP's

 

F-Secure's nieuwe Online Backup biedt een gemakkelijke automatische backup en ongelimiteerde backup capaciteit, zonder dat de gebruiker hiervoor extra apparatuur hoeft aan te schaffen. F-Secure slaat de documenten online op in zijn goedbeschermende datacenters.

F-Secure heeft al diverse internet service providers (isp)gecontracteerd die Online Backup als dienst aan hun abonnees aanbieden. Voor de isp's is de komst van online backup services een goede mogelijkheid om hun abonnees een nog betere service te bieden en hun inkomsten voor value added services te vergroten.

De nieuwe online backup service is een aanvulling op de bestaande databeveiligingsdiensten van F-Secure. Deze value added services versterken tevens de bedrijfsstrategie via isp's. Met de sterk toenemende hoeveelheid waardvolle, databestanden - zoals digitale foto's - is F-Secure ervan overtuigd, dat de nieuwe backup service een waardevolle aanvulling is voor wat isp's hun abonnees kunnen aanbieden. Om aan de wensen van de eindgebruikers te voldoen, zijn gebruikersgemak en ongelimiteerde backup capaciteit de voornaamste criteria geweest.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2731719). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×