Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Synology 2-Bay High Performance NAS

 

Real Solutions brengt een nieuwe network attached storage-oplossing van de Taiwanese nas-fabrikant Synology op de Nederlandse markt. De diskstation DS209+ is een logische aanvulling op de bestaande DS107+- en DS207+-opslaglijn.

De behoefte aan gecentraliseerde dataopslag bij midden- en kleinbedrijf en zelfstandigen blijft stijgen. Naast het centraal opslaan van data, foto's en video is ook het downloaden met een nas, zonder dat de pc aanstaat een populaire en veel gebruikte functie. De Taiwanese nas-fabrikant Synology heeft hiervoor al een aantal producten in het portfolio.

Naast de 1 bay DS107+ en 2 bay DS207+ heeft Synology recentelijk snellere 4- en 5- bay-versies, respectievelijk deDS408 en DS508 geïntroduceerd. Deze zijn met hun hogere performance specifiek voor het midden- en kleinbedrijf ontwikkeld, maar deze hoge performance blijkt toch ook voor de kleine zelfstandige ondernemer en consumentenmarkt gewenst.

Voor deze markten heeft Synology ook een 2 bay-versie uitgebracht met dezelfde centrale verwerkingseenheid (cpu) en dezelfde hoeveelheid geheugen. De DS209+ wordt geleverd met de recentelijk vrijgegeven firmware 722, die het apparaat van extra en verbeterde functies voorziet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2730487). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×