Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Brother A3 inkjet all-in-one

Brother brengt speciaal voor de kleine en middelgrote ondernemingen all-in-one-printers op de markt voor het afdrukken op A3-formaat. De MFC-6490CW en DCP-6690CW bieden alle belangrijke functies die ook op bestaande A4 all-in-one-printers te vinden zijn.

De mogelijkheid om tegen een redelijke prijs te printen, scannen, kopiëren en faxen op A3 formaat is voor het midden- en kleinbedrijf een utopie. Brother denkt daaraan een einde te maken met de introductie van twee all-in-one A3 printers. De twee modellen zijn voorzien van alle belangrijke functies die de gebruiker ook op A4-printers zou vinden.

De nieuwe MFC-6490CW is een professionele kwaliteitsvolle A3-printer, -fax, -copier en -scanner in één discreet toestel. Hij wordt geleverd met een draadloos netwerk, maar ook bedrade aansluiting blijft mogelijk. Door het brede lcd-kleurenscherm kan de gebruiker gemakkelijk door de verschillende functies navigeren. De printer maakt snelle afdrukken tot 35 ppm, heeft een faxmodem van 33.600 bps, vier afzonderlijke inktpatronen en de nodige software om van kiekjes professionele foto's te maken.

Afdrukken, kopiëren en scannen op A3-formaat, draadloze en vaste netwerkverbinding, flexibele papierbehandeling, snelle afdrukken tot 35 ppm, printresolutie van 6000 dpi, een lcd-touchscreen van 4,2-inch, zijn de belangrijkste kenmerken van de DCP-6690CW.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.