Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Freecom mobiele harde schijf in leer

 

Freecom introduceert de ToughDrive Leather; een exclusieve en extra beveiligde mobiele harde schijf, speciaal ontwikkeld voor zakelijke gebruikers. De nieuwste toevoeging aan de Freecom ToughDrive-reeks, in een stijlvolle hoes van bruin leer, is voorzien van gecodeerde wachtwoordbeveiliging en heeft een extra hoge overdrachtssnelheid door Turbo USB 2.0.

De ToughDrive Leathers voldoet aan alle voorwaarden die Freecom aan de ToughDrive-reeks stelt. Door de sterke behuizing én ingebouwd anti-shock mechanisme overleeft deze mobiele harde schijf een val van zeker tweee meter. De gegevens op de harde schijf worden beveiligd met een geheugenchip waarop een wachtwoord versleuteld wordt opgeslagen (256bit versleuteling). Freecom heeft dit laten testen en de beveiliging is goed bevonden door de beste hackers. Deze veiligheid is verpakt met een zeer exclusief lederen behuizing.

De nieuwe ToughDrive Leather is echt mobiel te gebruiken, want naast de geïntegreerde en flexibele USB 2.0-kabel (voor snelle gegevensoverdracht) is een aparte stroomvoeding niet meer nodig. Hij krijgt zijn `power' namelijk via de USB-aansluitkabel en levert zo een forse besparing op ten opzichte van een buro harde schijf. De Freecom mobiele harde schijf heeft weinig stroom nodig en is daarom zonder ventilator uitgerust. Naast geruisloos is dit ook nog een milieubewuste keuze.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2728593). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×