Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Canon introduceert multifunctionele A4-printer

 

Canon Europa introduceert de Canon iRC1021i, een nieuwe multifunctionele A4-printer voor de zakelijke markt. Met het nieuwe systeem kunnen gebruikers printen, kopiëren, scannen en documenten distribueren in zwart-wit en kleur. Het is een krachtige en toch compacte machine die een hoge kwaliteit levert voor kleine werkgroepen en bedrijfsomgevingen.

De Canon iRC1021i multifuntionele A4-printer print haarscherpe tekst in zwart/wit en kleur met hoge printkwaliteit, met een equivalent van 2400 x 600 dpi. Het nieuwe systeem draagt bij aan meer efficiëntie en tijdsbesparing op de werkplek door de hoge printsnelheid van 21 pagina's per minuut in zowel zwart-wit als kleur en een opstarttijd van slechts 12,5 seconden voor de eerste pagina.

Voor de machine is een robuuste automatische documentinvoer ontwikkeld. Samen met de papierlades voor maximaal 850 vel zorgt dit ervoor dat grote opdrachten met gemak verwerkt kunnen worden. Een groot 3,5 inch bedieningspaneel met een ‘Easy-scroll Wheel' biedt een eenvoudig te bedienen gebruikersinterface voor alle functies.

De iRC1021i is uitgerust met Canon's ‘Auto Colour Sensing' (automatische kleurdetectie) technologie waarmee wordt gedetecteerd welke pagina's kleur bevatten. De documenten worden aan de hand van deze informatie afgedrukt waardoor de afdrukkosten voor de gebruiker zo laag mogelijk worden gehouden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2728372). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×