Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NEC bedrijfscommunicatie oplossingen voor MKB

 

NEC komt met de SV8000 serie, een reeks nieuwe Unified Communications en bedrijfscommunicatie oplossingen, speciaal gericht op kleine- en middelgrote organisaties. De SV8000 serie geeft invulling aan NEC’s Univerge 360 benadering die niet de technologie, maar de medewerker centraal stelt bij het inrichten van bedrijfscommunicatie oplossingen.

De nieuwe NEC SV8000 serie bestaat uit de Univerge SV8100 en SV8300 communicatieservers, die beiden gekenmerkt worden door hun functionaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Beide platforms zijn eenvoudig uitbreidbaar om aan groeiende behoeften van organisaties en gebruikers binnen die organisaties te voldoen, terwijl gebruik en beheer eenvoudig en kosteneffectief blijven. Evenals de bestaande platforms, ondersteunen ook de nieuwe SV8100 en SV8300 servers Business ConneCT, NEC Philips' alles-in-een Unified Communications applicatiesuite.

NEC's nieuwe Univerge DT700/DT3000 toestellenreeks bestaat uit IP en digitale toestellen die zowel qua functionaliteit als qua uitvoering volledig naar wens van de gebruiker samengesteld en aangepast kunnen worden. De modulariteit van de toestellen biedt volop mogelijkheden om de apparatuur op een persoon of bedrijfsomgeving af te stemmen. De XML-interfaceondersteuning biedt de mogelijkheid om extra klantspecifieke applicaties aan de IP-toestellen toe te voegen.

Functionaliteit en applicaties van servers en toestellen omvatten voorts nummer- en naamweergave, conferencing opties, snelkeuzetoetsen, voicemail, unified messaging, automatische oproepdistributie (ACD).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2726932). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×