Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LaCie 4big Quadra met raid-technologie

 

LaCie introduceert de 4big Quadra, een raid-oplossing met vier slots. De LaCie 4big Quadra is geschikt voor kleine servers en pc's van creatieve professionals. Daarnaast is het apparaat bedoeld voor kantoren die een grote opslag- en back-upcapaciteit, uitzonderlijke snelheid en geavanceerde beveiliging nodig hebben. De 4big Quadra heeft capaciteiten tot 6 TB (6000 GB) en een veelzijdige hot-swap-mogelijkheid.

Met de ingebouwde raid-controller beheert de LaCie 4big Quadra zelf de computercapaciteit. Dit resulteert in doorvoersnelheden tot 200-230 MB/s via eSATA 3Gbits. De oplossing integreert met nagenoeg elke applicatie die hoge snelheden nodig heeft. Denk hierbij aan fotobewerking, audio- of videoprojecten, pre-press- en zelfs HD-postproductie. De LaCie 4big Quadra is geschikt voor Time Machine en wordt geleverd met Genie Backup Manager Pro en Intego Backup Manager Pro voor maatwerkback-up en pc-recovery.

De LaCie 4big Quadra is ontworpen door Neil Poulton met het hedendaagse, moderne kantoor in het achterhoofd. Het stapelbare design bespaart ruimte. Bovendien kan de LaCie 4big Quadra eenvoudig worden uitgebreid tot maximaal vier apparaten. Samen levert dit maximaal 24 TB opslag op en een doorvoersnelheid van 600 MB/s. De universele connectiviteit (eSATA 3Gbit/s-, Firewire 400/800- en usb-interfaces) van de LaCie 4big Quadra biedt optimale uitwisselbaarheid met Mac of pc.

Vergeleken met de traditionele raid-apparaten bespaart de LaCie 4big Quadra 30 tot 80 procent meer energie. Daarnaast zorgt het koelingssysteem voor 50 procent minder geluid.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2726060). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×