Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

iRex Digital Reader 1000 met A4-scherm

iRex Technologies komt met de iRex Digital Reader 1000. Een nieuw revolutionair elektronisch leesinstrument met een groot beeldscherm dat A4 documenten op ware grootte laat lezen.

Het geheugen van de iRex Digital Reader 100 zorgt ervoor dat zeer grote hoeveelheden documenten op elk gewenst moment kunnen worden geraadpleegd zonder dat daar papier aan te pas komt. De iRex Digital Reader 1000 serie is ontwikkeld voor de zakelijke markt en de e-worker die grote hoeveelheden documentatie bij zich heeft. Hij wil die overal kunnen tonen en raadplegen. Het vernieuwde epd-beeldscherm (electronic paper display) heeft 16 grijstinten en is met 10,2 inch uniek qua grootte.

De iRex Digital Reader 1000 serie is een open systeem, dat op eenvoudige wijze synchroniseert met pc en laptop. De serie kent drie varianten. De basic-versie is voorzien van usb-connectie. De DR 1000 S is als extra voorzien van een stylus voor het maken van aantekeningen en kan dienen als oneindig notitieblok. Het topmodel DR 1000 SW heeft naast de stylusfunctie, WiFi- en bluetooth-connectiviteit.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.