Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe RFID-producten van Motorola

 

De Enterprise Mobility business van Motorola voegt een robuuste, industriële handheld rfid-lezer aan het Europese productprogramma toe. De nieuwe R1-versie van de MC9090G-RFID handheld voldoet volledig aan de ETSI 302.208 standaard. Dat betekent onder andere dat de reader permanent online kan blijven. Eerdere rfid-lezers waren gebaseerd op de ETSI 220 standaard, waarbij systemen slechts zes minuten per uur online kunnen zijn.

De nieuwe R1-versie van Motorola's MC9090G-RFID handheldlezer is volgens de producent de eerste industriële lezer met een geïntegreerde rfid-antenne in plaats van de gebruikelijke losse ‘click-on' antenne. De lezer is bestand tegen dagelijks gebruik in industriële omgevingen, dus tegen regelmatig vallen en stoten en tegen omgevingsinvloeden zoals water en stof. Het scannen van rfid-tags kan daardoor ook plaatsvinden onder de ruwe omstandigheden die kunnen voorkomen in bijvoorbeeld laadruimtes en opslagplaatsen.

De MC9090G-R1 is een mobiele computer onder Windows 5.0, met volledige 8021.11a/b/g/ draadloze lan-voorzieningen, barcodecapaciteiten, Bluetooth en een beeldscherm. Ondanks de uitgebreide specificaties weegt de handheld maar 740 gram. Dankzij de in de behuizing van de lezer geïntegreerde antenne ligt die tijdens het gebruik gebalanceerd in de hand en kan ongehinderd worden meegenomen.

Upgrade voor XR480 rfid-lezers

Voor de bestaande XR480 vaste rfid-lezers biedt Motorola een speciale upgrade naar de ETSI 302.208 specificaties. Het betreft een firmware-upgrade, die ook de beschikbaarheid geeft over een low-level-reader-protocol (LLRP) interface. De LLRP-interface maakt de XR-lezers van Motorola plug-and-play aansluitbaar op een breed spectrum bestaande rfid-systemen. Dat vereenvoudigt implementaties en wijzigingen in bestaande systemen, en verbetert de prestaties ervan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2720570). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×