Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe productiescanners van Fujitsu

 

Fujitsu Europe komt met een nieuwe serie productiescanners. De serie bestaat uit vier modellen voor tweezijdige afdrukken in kleur: de fi-6670, de fi-6670A, de fi-6770 en de fi-6770A. Daarnaast introduceert Fujitsu de fi-6750S een model voor eenzijdige afdrukken in kleur.

Fujitsu vervangt vijf modellen uit de fi-serie productiescanners door nieuwe apparaten. De snelheden van de nieuwe scanners lopen tot 90 pagina's c.q. 180 afbeeldingen per minuut (duplex, A4, 200 dpi kleur). De modellen hebben een levenscyclus van 15.000 scans bij intensief, dagelijks gebruik en halen volgens de leverancier bij minder zware belasting zelfs drie keer dat aantal. De fi-6670A en fi-6770A zijn uitgerust met een CGA-kaart (Colour Graphics Adapter) voor extra snelheid bij geavanceerde vormen van beeldoptimalisering op basis van VRS-algoritmen.

Scannen van grote aantallen documenten is met de fi-6670 en fi-6770 geen probleem: deze apparaten kunnen ook overweg met papier waar post-its of foto's op zijn geplakt. De 200-vel ADF maakt ononderbroken scannen mogelijk van grote stapels documenten in verschillende papiergewichten en -formaten, van A3 tot A8. Bovendien kunnen deze scanners ook extra grote formaten verwerken, tot 3 meter lang, zodat ook elektrocardiogrammen, instrumentdata en andere lange documenten gescand kunnen worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2696719). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×