Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Connex patch-panelen voor glasvezelkabels

Met de SPP3 Eco panelen brengt Connex Telecom te Capelle a/d IJssel een nieuwe serie patchpanelen voor backbone bekabeling of voor directe afmontage op de markt. De panelen zijn geschikt voor alle gangbare typen glasvezel connectoren en ondersteunen diverse kabeldiameters.

Voor backbonebekabeling wordt het Eco-paneel gecombineerd met 3M's voorgemonteerde pigtails en splice cassettes. Alle panelen beschikken over een centraal bevestigingspunt, zodat maximaal vier DIN splice cassettes kunnen worden geïnstalleerd en gefixeerd.

Voor directe afmontage wordt het Eco-paneel gecombineerd met 3M's NPC of Hotmelt connector series. Voor een vereenvoudigde afmontage zijn de patchpanelen uitgevoerd met een geïntegreerd schuifladesysteem. Alle panelen zijn uitgevoerd met een vergrendeling waardoor de lade er niet kan uitvallen

De 19-inch Eco-panelen voor glasvezelkabels hebben vier U-vormige kabelinvoeropeningen die geschikt zijn voor zowel voorgemonteerde als standaard backbone kabels. Het patchpaneel wordt geleverd in vier uitvoeringen voor 12 stuks SC of ST Simplex en 24 stuks LC of SC Duplex glasvezelkabels.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.